Faciliteiten

 

meer foto's...

Boxen

Er zijn 14 boxen aanwezig voor verhuur. 12 boxen van 3x3m en 2 wat kleinere pony boxen. De boxen hebben scheidingswanden van hardhout met daarboven tralies, zodat de paarden elkaar kunnen zien en ook het sociale contact tussen elkaar kunnen hebben. Dit zijn ruime en lichte boxen.

Weidegang

Er is volop weidegang, waarbij de paarden in groepen zijn onderverdeeld. Er is dus altijd een groep waar je paard in past (merries en ruinen gescheiden). Meestal is de weidegang van april tot en met november, dit afhankelijk van het weer en de natheid van het land. Paarden worden door ons buitengezet. Zelf 's avonds weer binnen zetten of mogelijkheid om 24 uur per dag buiten te laten lopen.

Rijbakken

Twee bakken met verlichting zijn aanwezig: 20x60m en 20x40m. Springmateriaal is ook aanwezig.

Longeerbak/losgooibakken

Een longeerbak is aanwezig en verder nog 4 ruime losgooibakken. Er is dus vrijwel altijd plaats om je paard lekker buiten te laten lopen. De paarden worden meestal met 1 of 2 per bak losgegooid en dit wordt onderling geregeld, zodat ieder paard lekker vaak buiten komt tijdens stalseizoen.

Poetsplaats/spuitplaats

Een poetsplaats/spuitplaats met warm en koud water is aanwezig.

Opbergruimte

Verder is er een afgesloten ruimte aanwezig waar je je zadelkast kwijt kunt. Ook heeft ieder een eigen plek toebedeeld, waar je je voerton neer kunt zetten.
Stal Brouwer, Reijerscop 12, 3481LD, Harmelen tel. 0348-444897